Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Berlin - Németország fővárosa képes leírás - Németország.tlap.hu
részletek »

Berlin - Németország fővárosa - Németország.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nemetorszag.tlap.hu » Berlin - Németország fővárosa
Keresés
Találatok száma - 9 db
Berlin

Berlin

Berlin Németország fővárosa, egyben városállamként Németország egyik tartománya és a Berlin-Brandenburg régió centruma. 3,4 millió lakosával Németország legnépesebb és kiterjedésében is legnagyobb városa. Története során Berlin többször volt német államok fővárosa (Brandenburg, Poroszország). 1871 és 1918 között a Német Császárság, 1945 és 1989 között az NDK, majd 1990-től az egyesült Németország fővárosa.

Berlin 030 Magazin

Berlin 030 Magazin

A [030] Magazin Berlin 1994 nyarán indult. Abban az időben nagy változás és megújulás volt a Németországi Szövetségi Köztársaságban, amelyek különösen figyelemre méltó volt Berlinben. A fiatal Berlinben, egy új legendás klub alakult, és szükséges volt egy új városi újságot indítani. A [030] Magazin a berlini közép fiatal emberek klubja

Berlin Metró

Berlin Metró

Berlini közlekedés: Metró vonalak menetidejét, útvonalát mutatja be részletesen a honlap. Emellett még megtalálható az oldalon részletes menetidő és útvonal a vasuti, villamosok, buszok, expressz buszok és hajók közlekedéséről.

Németország magazin hírek
Albérlet Németországban
Albérlet Németországban 2008-ban jöttünk Münchenbe mert férjemmel mindkettőnknek letárgyalt, aláírt munkaszerződésünk volt megbízható német cégekhez. A nyelvtudás semmi gondot nem jelentett, mert az a napi munkánkhoz korábban is hozzátartozott. Előtte már éltünk más országokban is mert a munkánk ezt kívánta. Ilyen tapasztalatokkal kell azt mondanom, hogy soha. sehol olyan nehézségekkel...
Idősgondozás Németországban
Idősgondozás Németországban Ha valakinek van szakmája, lakása akkor nem ilyen munkát vállal. Ha elvállalja...
Beiskolázás Németországban
Beiskolázás Németországban Röviden leírnám a kis sulis, ovis történetünket, mert végre kikeveredtünk mi...
Berlin Metropolis

Berlin Metropolis

A Berlinbe látogató turisták számára szolgál rengeteg információval. Berlin sokszínű kulturális életei és a város történetét és nevezetességeit mutatja be. Aktuális híreket, események, közlemények talál a honlapon. Kultúra - Történelem - City

Berlin Online

Berlin Online

Amit a honlapon talál: Berlin Aktuális hírei, újdonságok - Film Mozi - Klubok, Partyk, videók, Ismerkedés, Utazás, Ingatlan és othon, Bevásárlás, Állások és karrierek, Fitness és Sport, Autó motor, Számítógépek és a mobil hírek, Telefonkönyv, Apróhirdetések, Hotelek, Horoszkóp, Berlin Online Club.

Berlin utazás nyaralás info

Berlin utazás nyaralás info

Berlin látnivalóinak, nevezetességeinek részletes, fényképes bemutatása, eljutási, belépőjegy, és nyitva tartási információkkal. Hasznos tippeket és tanácsokat is olvashatnak a Berlinbe utazóknak, Berlin interaktív térképe a nevezetességeinek feltüntetésével is megtalálható. A Berlinbe utazóknak hasznos lehet még az oldal autós útvonaltervezője, valamint berlini szállás keresésében is segítséget kapnak.

Berlini időjárás jelentés

Berlini időjárás jelentés

A honlapon Berlin időjárás előrejelzését találja, 3, 7, 16 napos előrejelzés. Megtalálható a téli sportok, műholdas képek. Bővebb időjárás is van videóval, webkamerákkal, radarkészülékekkel. Megtalálható még a helyi információk is hotelekről, apartmanokról.

Berlini utazás

Berlini utazás

Az Berlini utazás portálon utazásához minden hasznos információt megtalál, legyen az utazás, szállás, repülőjegy, biztosítás, térkép, időjárás vagy általános információk. 5 dolog, amiért érdemes Berlinbe utazni: Európa egyik legjobban fejlődő városa, Történelmi látnivalók, Világhírű múzeumok, Love Parade minden évben az elektronikus zene szerelmeseinek, A világ legtöbb fajt felvonultató állatkertje

Berlinről magyarul

Berlinről magyarul

Ezen az oldalon sok mindent megtudhat Berlin történelméről és legismertebb nevezetességeiről mint a Brandenburgi kapu vagy a Múzeum-sziget. Mindemellett hasznos linkeket és térképet is talál. A Berlinbe utazók számára pedig az online repülőjegy és szállás foglalás mellett a Berlini repülőterekről szóló oldalak is nagy segítségükre lehetnek.

Tuti menü