Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Cégalapítás képes leírás - Németország.tlap.hu
részletek »

Cégalapítás - Németország.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nemetorszag.tlap.hu » Cégalapítás
Keresés
Találatok száma - 8 db
Cégalapítás Németországban

Cégalapítás Németországban

Irodánk segítségére lesz a magyarországi munkavállalóknak abban, hogy azok, akik szebb jövőt keresve Németországba vándorolnak, könnyebben letelepedhessenek, beilleszkedhessenek, s legálisan munkát vállalhassanak. Egy személyes tanácsadás után ügyfeleink eldönthetik, hogy milyen cégforma keretében szeretnének tevékenykedni Németországban. Van, amikor a kisvállalkozói engedély kiváltása a legcélszerűbb, azonban sok esetben egy gazdasági társaság, mint GmbH, Ug megalapítása tűnik a legkézenfekvőbbnek. Segítünk eldönteni klienseinknek, milyen társasági formát hozzanak létre, annak bejegyeztetését elintézzük, székhelyet, könyvelést biztosítunk ügyfeleink számára Berlinben.

Cégbejegyzés mesterfokon

Cégbejegyzés mesterfokon

A SofortGmbH gyors cégbejegyzési ügyintézést ajánl minden magyarországi ügyfelének. Irodánk segít GmbH-k, UG-k, kisvállalkozások, és Részvénytársaságok bejegyeztetésében is a megrendelőknek. Magyar nyelven könyvelést is vállalunk, a teljes ügyintézést magyar nyelven bonyolíthatják az ügyfelek Németországban. Szerződések elkészítése, partnercégek felkutatása, megkeresése, székhelyszolgáltatás és levelek szkennelése, valamint továbbítása a SofortGmbH-tól. Keressen minket telefonon, vagy személyesen, ingyenes tanácsadást biztosítunk ügyfeleinknek, és segítünk képet alkotni a megrendelőknek a német adózási, és gazdasági helyzetről.

Cégbejegyzési és könyvelés

Cégbejegyzési és könyvelés

Linkedin-oldalunkkal igyekszünk azon magyar munkavállalók segítségére sietni, akik cégalapítást terveznek Németországban, vagy munkát szeretnének ott vállalni. Friss információkkal, gyakorlati ötletekkel állunk a munkavállalók rendelkezésére. Ha munkát szeretnénk vállalni Németországban, akkor azt csakis törvényesen tehetjük, különben komoly szankciókra számíthatunk a hatóságok részéről. Munkatársaink bejelentési, cégbejegyzési, székhely és könyvelési szolgáltatással állnak a munkavállalók rendelkezésére. Keressen minket, kövessen a Linkedin-en, olvassa el új bejegyzéseinket, ossza meg cikkeinket.

Németország magazin hírek
Albérlet Németországban
Albérlet Németországban 2008-ban jöttünk Münchenbe mert férjemmel mindkettőnknek letárgyalt, aláírt munkaszerződésünk volt megbízható német cégekhez. A nyelvtudás semmi gondot nem jelentett, mert az a napi munkánkhoz korábban is hozzátartozott. Előtte már éltünk más országokban is mert a munkánk ezt kívánta. Ilyen tapasztalatokkal kell azt mondanom, hogy soha. sehol olyan nehézségekkel...
Idősgondozás Németországban
Idősgondozás Németországban Ha valakinek van szakmája, lakása akkor nem ilyen munkát vállal. Ha elvállalja...
Beiskolázás Németországban
Beiskolázás Németországban Röviden leírnám a kis sulis, ovis történetünket, mert végre kikeveredtünk mi...
Eumedjob

Eumedjob

Ha magyar állampolgárként munkát szeretnénk vállalni Németországban, akkor vagy alkalmaznia kell minket a munkaadónak, vagy ki kell váltanunk az úgynevezett Gewerbe-t, azaz a vállalkozói igazolványt, amellyel törvényesen dolgozhatunk egész Németország területén. Irodánk, az Eumedjob német cégalapításra és orvosi munkaerőközvetítésre specializálódott ügynökség ebben segít a magyar munkavállalóknak. Irodánkat megbízhatja a kisvállalkozói engedély kiváltásán túl KFT alapításával, és orvosként vagy más egészségügyi szakemberként segítünk a magyar szakembereknek elhelyezkedni Németország klinikáin. Keressen minket bizalomma.

Gapwork németországi cégalapítás

Gapwork németországi cégalapítás

A Gapwork Solutions segítségével egyszerűen és gyorsan alapíthat céget Németországban. Irodai szolgáltatásokat is biztosítunk Önnek, valamint autólizinget, bankszámlanyitást, szakfordításokat, biztosításokat, és kintlévőségek behajtását is vállaljuk! Németországon kívül Svájcban, Angliában, Montenegróban, Horvátországban is segítünk elindítani vállalkozását vagy offshore céget is létrehozhat segítségünkkel. Iroda szolgáltatásaink közé tartozik többek között a könyvelés, valamint névjegykártya, bélyegző, weboldal intézésében való segítségnyújtás.

KFTkreátor

KFTkreátor

Válassza a KFTkreátort, ha vállalkozni szeretne Németországban, ugyanis nem csupán RT-k és KFT-k alapításával szolgáljuk ki a magyar megrendelőinket, hanem egyéni és társas vállalkozásokat is létrehozunk tetszés szerint. Az egyéni vállalkozásokat többnyire a kisvállalkozók választják, akik egy megrendelőnek dolgoznak saját maguk, nem rendelkeznek alkalmazottal, vagy ha csapatban dolgoznak, akkor társas vállalkozóként vállalnak fel egy munkát, aminek az elvégzésére számlát adnak. Segítünk székhely és lakcím szerzésben is, valamint a vállalkozás könyvelését is ránk bízhatják ügyfeleink, hiszen magyarul beszélő könyvelőnk minden könyveléssel kapcsolatos munkát elvégez.

Németországi cégalapítás

Németországi cégalapítás

A cégalapítás és munkavállalás nem sokban különbözik egymástól, végül is az üzletembereknek, akik megalapítják a céget, is kell dolgozniuk, méghozzá a cégük vezetésében. Nem egyszerű viszont egy egyéni munkavállalói engedély kiváltása és a cégalapítási folyamat sem. Ha kíváncsi rá, hogy mi nehezíti meg a dolgokat, esetleg arra, hogy milyen összegekkel kell felkészülni a kezdéshez, adózásra, vagy csak a cégalapítás menetére, akkor mindenképp ajánlom figyelmébe cikkünket, melyben mindent megtalál.

Németországi GmbH alapítása

Németországi GmbH alapítása

Ahhoz hogy Németországban törvényes kereteken belül vállalhassunk munkát, szükségünk van egy németországi vállalkozásra. a Molnar Intervisual ebben lesz segítségére az ügyfeleknek. Mi megalapítjuk németországi GmbH-ját, KG-ját, AG-ját, esetleg bejelentjük a kisvállalkozókat a munka és iparkamaránál, igényelve azok számára egy úgynevezett Gewerbe-t, azaz kisvállalkozói engedélyt. Természetesen székhellyel és könyveléssel is állunk a megrendelőink rendelkezésére. Keresse magyarul is beszélő kollégánkat telefonon, interneten vagy személyesen.

Tuti menü