Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Híres emberek képes leírás - Németország.tlap.hu
részletek »

Híres emberek - Németország.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nemetorszag.tlap.hu » Híres emberek
Keresés
Találatok száma - 4 db
Akasztófa játék

Akasztófa játék

Ki ne ismerné az akasztófa játékot amivel gondolom mindannyian játszottunk már unalmas órák alatt az iskolában. Ismét összekötheted a kellemest a hasznossal mivel a német szavak gyakorlásában nyújt segítséget saját elképzelés alapján megvalósított akasztófa játékunk. A német ABC betűinek segítségével ki kell találnod a megfejtendő szavakat de vigyázz mert csak 15 hibás tipped lehet és 2 perc áll rendelkezésedre minden szó megfejtésére különben felakasztod magad! A játék feladványait Te is bővítheted ötletes megfejtendő szavak beküldésével!

Grimm testvérek

Grimm testvérek

Jacob Ludwig Karl 1785. január 4-én, Wilhelm Karl Grimm 1786. február 24-én született Hanau am Main-ban. Német nyelvészek, irodalomtörténészek, tudósok és írók voltak. Az irodalomtörténelem együtt, Grimm testvérek-ként emlegeti őket.

Johann Wolfgang von Goethe

Johann Wolfgang von Goethe

Johann Wolfgang von Goethe író, költő. A Majna-parti Frankfurtban született polgárfiú, amikor már weimari kegyelmes úr volt, kedvtelve hangsúlyozta maga szerezte nemességét. Életében, életvitelében is szívesen alkalmazkodott a feudális életformákhoz, tetszetős külsőségekhez, holott életművével a feudalizmuson túllépő polgáriságnak világviszonylatban is legnagyobb hatású kifejezője volt.

Németország magazin hírek
Albérlet Németországban
Albérlet Németországban 2008-ban jöttünk Münchenbe mert férjemmel mindkettőnknek letárgyalt, aláírt munkaszerződésünk volt megbízható német cégekhez. A nyelvtudás semmi gondot nem jelentett, mert az a napi munkánkhoz korábban is hozzátartozott. Előtte már éltünk más országokban is mert a munkánk ezt kívánta. Ilyen tapasztalatokkal kell azt mondanom, hogy soha. sehol olyan nehézségekkel...
Idősgondozás Németországban
Idősgondozás Németországban Ha valakinek van szakmája, lakása akkor nem ilyen munkát vállal. Ha elvállalja...
Beiskolázás Németországban
Beiskolázás Németországban Röviden leírnám a kis sulis, ovis történetünket, mert végre kikeveredtünk mi...
Karl May

Karl May

Karl Friedrich May 1842. február 25. - 1912. március 30.) író, az amerikai vadnyugat szakértője. Főbb művei: Winnetou, Winnetou és Old Sutherland a holtak völgyében, Old Shatterhand, Winnetou és barátja, Old Firehand, Old Surehand, Az aztékok kincse, Az Ezüst-tó kincse,

Tuti menü