Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Németország linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Németország képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: nemetorszag.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 128 db
Adidas

Adidas

Az Adidas német sportszergyártó cégcsoport. A céget 1949 augusztus 18.-án jegyezték be. Nevét a két alapítóról kapta: 'Adi' Adolf és a 'Das' from Dassler. 1954-ben Magyarországra is megérkezett. Ők gyártották első alkalommal cserélhető szegecsekkel ellátott foci cipőt

Adolf Hitler

Adolf Hitler

Adolf Hitler német kancellár, 1933-tól Führer (vezér) 1934-től haláláig, a Nemzetiszocialista Német Munkáspárt (németül Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei vagy röviden NSDAP), vezetője. 1925-ben osztrák állampolgárságáról lemondott, német állampolgárságot 1932-ben Braunschweig (ma Alsó-Szászország) tartomány formálisan kinevezett tisztviselőjeként szerzett.

Air Berlin

Air Berlin

Air Berlin repülőtér honlapján lefoglalhatja online is a repülőjegyét, legkésőbb két órával az indulás előtt. Rövid távú foglalások elérhetőek telefonon vagy az ügynökségeknél is. Csak egy pár kattintás segítségével ellenőrizheti, és kinyomtathatja a beszállókártyát a számítógépén.

Németország magazin hírek
Albérlet Németországban
Albérlet Németországban 2008-ban jöttünk Münchenbe mert férjemmel mindkettőnknek letárgyalt, aláírt munkaszerződésünk volt megbízható német cégekhez. A nyelvtudás semmi gondot nem jelentett, mert az a napi munkánkhoz korábban is hozzátartozott. Előtte már éltünk más országokban is mert a munkánk ezt kívánta. Ilyen tapasztalatokkal kell azt mondanom, hogy soha. sehol olyan nehézségekkel...
Idősgondozás Németországban
Idősgondozás Németországban Ha valakinek van szakmája, lakása akkor nem ilyen munkát vállal. Ha elvállalja...
Beiskolázás Németországban
Beiskolázás Németországban Röviden leírnám a kis sulis, ovis történetünket, mert végre kikeveredtünk mi...
Akasztófa játék

Akasztófa játék

Ki ne ismerné az akasztófa játékot amivel gondolom mindannyian játszottunk már unalmas órák alatt az iskolában. Ismét összekötheted a kellemest a hasznossal mivel a német szavak gyakorlásában nyújt segítséget saját elképzelés alapján megvalósított akasztófa játékunk. A német ABC betűinek segítségével ki kell találnod a megfejtendő szavakat de vigyázz mert csak 15 hibás tipped lehet és 2 perc áll rendelkezésedre minden szó megfejtésére különben felakasztod magad! A játék feladványait Te is bővítheted ötletes megfejtendő szavak beküldésével!

Alexanderplatz

Alexanderplatz

Az Alexanderplatz Berlin leghíresebb és legnevezetesebb tere. 1989-ben az Alexanderplatz játszott fontos színtere volt a nagy tüntetéseknek Berlinben, ahol 1989 november 4.-én vége lett a szocialista kormány az NDK-nak. Ma új épületek uralják a teret: a Hotel Stadt Berlin, a Haus des Lehrers, és többek között a Haus des Reisens.

Általános Német Kerékpáros Klub

Általános Német Kerékpáros Klub

Általános Német Kerékpáros Klub - Az ADFC képviselteti magát, több mint 450 Németországi városban. Amit a klub kínál többek között tagjainak: biztosítás, kedvezményes részvétel, például a kerékpáros túrák, dia előadásokon és szemináriumokon.

Audi

Audi

Az Audi német autógyártó cég. Az Audi magas értéket képviselő gépjárműveket gyárt, amelyekbe az Audi Hungaria nagy teljesítményű és a legmodernebb technológiával készülő motorjait építik be. Az Audi Hungaria Motor Kft.-nél az elmúlt tizenöt évben több mint tizenötmillió motor készült.

Ausztriai munka

Ausztriai munka

Regisztrációs díj és egyéb ceruzahagyezési díakat nem is ismerve, ingyenes hírlevélben, kényelmesen, az Ön elképzelése szerinti városban vagy tartományban feladott álláshirdetésekről értesítjük. Regisztrált felhasználóink oldalunkon is figyelemmel követhetik az állásajánlatokat.

Autó kölcsönzés - Németország

Autó kölcsönzés - Németország

Autókölcsönzés Németország autóbérlés helyszínein, repülőtéren, pályaudvaron és belvárosban. Világmárka autókölcsönzők Németországban számos autókölcsönzési ponton. Foglalja le bérautóját németországi utazásához most online az interneten keresztül, válasszon autókölcsönző partnereink ajánlataiból. Kérdés esetén magyar nyelvű telefonos ügyfélszolgálat segít a foglalásban. Árgarancia szolgáltatás Németország autókölcsönzés esetén. Online autókölcsönzés garantáltan legjobb árakon, tekintse meg autókölcsönző partnereink ajánlatait egy helyen.

Hirdetés
Autóbérlés Németországban

Autóbérlés Németországban

Az utazni vágyók rengeteg helyre ellátogathatnak, sok érdekességgel megismerkedhetnek, a nagyvárosok rengeteg turisztikai látványosságot nyújtanak. A kikapcsolódni vágyók is könnyen megtalálják a számukra megfelelő helyeket, pl. egy hegyi kis faluban. A nagyobb városok egyértelműen mutatják a különböző korok jellegzetességeit, mindenhol találhatunk valami nevezetességet, ami felkeltheti érdeklődésünket.

Baden-Württemberg

Baden-Württemberg

Baden-Württemberg a Német Szövetségi Köztársaság 1952-ben alakult szövetségi tartománya. Fővárosa: Stuttgart. Baden-Württemberg Németország délnyugati részén fekszik. Baden-Württemberg címerén három járó oroszlán látható, a háttére aranyszínű.

Bahn AG

Bahn AG

A német Bahn AG egy modern szolgáltató vállalat, amely holisztikus megoldásokat kínál a mobilitás és logisztikai terén. A német Bahn AG 1994-ben alakult. Most már az egyik legnagyobb vezető személy-és logisztikai cég a világszerte működő, 130 országban.

Bajorország

Bajorország

Bajorország Németország legnagyobb területű tartománya. A világon mindenütt ismert a bajor sör kiváló minősége. Fővárosa: München. A tartomány legnagyobb folyója a Duna. A tartományban 71 megye van. Bajorország gazdaságilag erős, gazdag állam.

BASF

BASF

A BASF a világ vezető vegyipari vállalata. Termékválasztékuk a vegyszerektől, műanyagoktól, speciális adalékokon a mezőgazdasági termékeken át a finom kemikáliákig terjed. Magyarországi képviseletét 1984-ben nyitották meg Budapesten.

Berlin

Berlin

Berlin Németország fővárosa, egyben városállamként Németország egyik tartománya és a Berlin-Brandenburg régió centruma. 3,4 millió lakosával Németország legnépesebb és kiterjedésében is legnagyobb városa. Története során Berlin többször volt német államok fővárosa (Brandenburg, Poroszország). 1871 és 1918 között a Német Császárság, 1945 és 1989 között az NDK, majd 1990-től az egyesült Németország fővárosa.

Berlin

Berlin

Berlin az ország fővárosa, egyben városállamként egyik tartománya. Az ország legnépesebb és legnagyobb városa. A kultúra, a média, a politika és a tudomány egyik fontosabb európai központja. Egyetemei, operái, múzeumai és nemzetközileg elismertek.

Berlin 030 Magazin

Berlin 030 Magazin

A [030] Magazin Berlin 1994 nyarán indult. Abban az időben nagy változás és megújulás volt a Németországi Szövetségi Köztársaságban, amelyek különösen figyelemre méltó volt Berlinben. A fiatal Berlinben, egy új legendás klub alakult, és szükséges volt egy új városi újságot indítani. A [030] Magazin a berlini közép fiatal emberek klubja

Tuti menü