Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Munkavállalás képes leírás - Németország.tlap.hu
részletek »

Munkavállalás - Németország.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nemetorszag.tlap.hu » Munkavállalás
Keresés
Találatok száma - 8 db
Ausztriai munka

Ausztriai munka

Regisztrációs díj és egyéb ceruzahagyezési díakat nem is ismerve, ingyenes hírlevélben, kényelmesen, az Ön elképzelése szerinti városban vagy tartományban feladott álláshirdetésekről értesítjük. Regisztrált felhasználóink oldalunkon is figyelemmel követhetik az állásajánlatokat.

Doctors Abroad

Doctors Abroad

Német kórházak számára keresünk rezidens orvosoktól főorvosi szintig a medicina összes szakterületén orvosokat. Hosszú távú állások, 1-3 éves szerződések amelyek igény szerint hosszabbíthatók. Ha ön jól beszél németül és szeretne orvosként Németországban dolgozni, itt a kiváló lehetőség.

EU Jobinfo

EU Jobinfo

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a legtöbb Magyar munkavállaló, ha külföldi munkáról van szó legszívesebben Ausztria felé indul el, hasonlóan népszerű ország még Németország is. Németország esetében ennek már komoly múltja van, hiszen még a rendszerváltás előtti időkben egy államközi megállapodásnak köszönhetően a 70-es, 80-as évektől kezdődően nagyon sok honfitársunknak adatott meg az, hogy ebben az országban dolgozhatott.

Németország magazin hírek
Albérlet Németországban
Albérlet Németországban 2008-ban jöttünk Münchenbe mert férjemmel mindkettőnknek letárgyalt, aláírt munkaszerződésünk volt megbízható német cégekhez. A nyelvtudás semmi gondot nem jelentett, mert az a napi munkánkhoz korábban is hozzátartozott. Előtte már éltünk más országokban is mert a munkánk ezt kívánta. Ilyen tapasztalatokkal kell azt mondanom, hogy soha. sehol olyan nehézségekkel...
Idősgondozás Németországban
Idősgondozás Németországban Ha valakinek van szakmája, lakása akkor nem ilyen munkát vállal. Ha elvállalja...
Beiskolázás Németországban
Beiskolázás Németországban Röviden leírnám a kis sulis, ovis történetünket, mert végre kikeveredtünk mi...
Job-Sys Kft.

Job-Sys Kft.

A JOB-SYS Kft munkaerő közvetítéssel foglalkozik. Fő profilunk, hogy Németországban, Bajorországban azon belül Regensburg környékére toborozunk magyar munkavállalókat, egészségügyi területre. Elsősorban szakorvosokat, általános ápolókat, szociális gondozókat, betegápolókat keresünk. Több területre is szeretnénk terjeszkedni, ez ügyben folynak még a tárgyalások. Kérem, tekintse meg weboldalunkat.

Német nyelvtanfolyam felkészítő

Német nyelvtanfolyam felkészítő

Haladó és kezdő nyelvoktatás Budapest és Gödöllői nyelvlaborban, a Nyelvtanulás-gyorsantól. Célunk az, hogy ne csak elméletben tudjon beszélni az idegen nyelveket. Így beszédközpontúság orientált a tanfolyam. Nincs olyan, hogy csoport, itt mindenkivel egyénileg foglalkozunk. Jelenleg angol, német, spanyol és magyar nyelven indítunk tanfolyamot. Vállaljuk, hogy biztos tudással tud neki vágni a külföldi munka, vagy a nyelvvizsgának. Oldalunkon lehetőség van online teszt kitöltésére, hogy megtudja milyen szinten áll és kezdheti a tanulást.

Németországi munka

Németországi munka

Iparáganként kategorizált németországi állásajánlatok. Nálunk biztos találsz egy kitünő németországi munkalehetőséget csak győzd a böngészést öt percenként frissülő adatbázisokból gyűjtött, több ezer lehetőség között.

Villanyszerelő állások Németországban

Villanyszerelő állások Németországban

Állások Németország, Svájc, Ausztria és Belgium városaiban. Számos pozíció közül választhatja ki a szaktudásának megfelelőt, amelyek egy része nyelvtudást sem igényel. Főként elektrotechnikus, villanyszerelő, karosszérialakatos és hegesztő állások érhetőek el nálunk, de érdemes figyelni weboldalunkat, hiszen az ajánlatok folyamatosan frissülnek. Várjuk munkáltatók megkeresését, akiknek munkaerő-közvetítésben és -kölcsönzésben, illetve a HR feladatok kiszervezésében is segítséget tudunk nyújtani. Kérdés esetén hívjon bátran

Workania

Workania

Állás ajánlatok Németországban - Workania jövőképe: A legjobb választ adni minden munkával kapcsolatos kérdésre. Az internetes állásbörze ötlete 1997-ben jött létre. A projekt rendkívül sikeres volt, amely arra ösztönözte tervezőit, hogy létrehozzák a Profesia Társaságot, amely a mai napig a fent említett internetes oldal működtetője.

Tuti menü