Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Múzeum képes leírás - Németország.tlap.hu
részletek »

Múzeum - Németország.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nemetorszag.tlap.hu » Múzeum
Keresés
Találatok száma - 4 db
Botanikus Kert-és Növénykert Múzeum

Botanikus Kert-és Növénykert Múzeum

A Botanikus Kert-és Növénykert az egyetlen a maga nemében Közép-Európában, és kiegészíti a Botanikus Kertet. Itt van a lehetőség arra, hogy tudásunkat tovább mélyíteni. A Botanikus Múzeum célja: Vizsgálja az eltérő növényeket, dokumentálja és megőrizze.

Bunker museum

Bunker museum

Az a tény, hogy a lakosság többsége túlélte a II. világháború alatt, a légitámadásokat a bombabiztos bunkereknek köszönhető. Szakértők úgy értékelték, a háború után, hogy a bunkerek nélkül legalább két millió ember életét mentette meg.

Tengerészeti Múzeum

Tengerészeti Múzeum

A honlap a 160 éves német tengerészeti múzeum mutatja be. Izgalmas utazást tehet a viharos Németország és haditengerészeti erők történelmében. Fedezze fel, a német hadihajók és legénységének történetét, hogy milyen feladatokkal birkóztak meg és milyen hadihajókat fejlesztettek ki Németországban.

Németország magazin hírek
Albérlet Németországban
Albérlet Németországban 2008-ban jöttünk Münchenbe mert férjemmel mindkettőnknek letárgyalt, aláírt munkaszerződésünk volt megbízható német cégekhez. A nyelvtudás semmi gondot nem jelentett, mert az a napi munkánkhoz korábban is hozzátartozott. Előtte már éltünk más országokban is mert a munkánk ezt kívánta. Ilyen tapasztalatokkal kell azt mondanom, hogy soha. sehol olyan nehézségekkel...
Idősgondozás Németországban
Idősgondozás Németországban Ha valakinek van szakmája, lakása akkor nem ilyen munkát vállal. Ha elvállalja...
Beiskolázás Németországban
Beiskolázás Németországban Röviden leírnám a kis sulis, ovis történetünket, mert végre kikeveredtünk mi...
Történeti Múzeum

Történeti Múzeum

A történelem unalmas, mondják egyesek, különösen a múzeumban. Látogatóink az ellenkezőjét mondják. A Történeti Múzeum Bremerhaven azt mutatják, hogy van valami más is. A Kiállítás és az építészet Történeti Múzeum már számos díjat gyűjtött be. A látogatók szerint a Történeti Múzeum, a legszebb és leglenyűgözőbb múzeum északon.

Tuti menü