Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Német Cégek Magyarországon képes leírás - Németország.tlap.hu
részletek »

Német Cégek Magyarországon - Németország.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nemetorszag.tlap.hu » Német Cégek Magyarországon
Keresés
Találatok száma - 11 db
Adidas

Adidas

Az Adidas német sportszergyártó cégcsoport. A céget 1949 augusztus 18.-án jegyezték be. Nevét a két alapítóról kapta: 'Adi' Adolf és a 'Das' from Dassler. 1954-ben Magyarországra is megérkezett. Ők gyártották első alkalommal cserélhető szegecsekkel ellátott foci cipőt

Audi

Audi

Az Audi német autógyártó cég. Az Audi magas értéket képviselő gépjárműveket gyárt, amelyekbe az Audi Hungaria nagy teljesítményű és a legmodernebb technológiával készülő motorjait építik be. Az Audi Hungaria Motor Kft.-nél az elmúlt tizenöt évben több mint tizenötmillió motor készült.

BASF

BASF

A BASF a világ vezető vegyipari vállalata. Termékválasztékuk a vegyszerektől, műanyagoktól, speciális adalékokon a mezőgazdasági termékeken át a finom kemikáliákig terjed. Magyarországi képviseletét 1984-ben nyitották meg Budapesten.

Németország magazin hírek
Albérlet Németországban
Albérlet Németországban 2008-ban jöttünk Münchenbe mert férjemmel mindkettőnknek letárgyalt, aláírt munkaszerződésünk volt megbízható német cégekhez. A nyelvtudás semmi gondot nem jelentett, mert az a napi munkánkhoz korábban is hozzátartozott. Előtte már éltünk más országokban is mert a munkánk ezt kívánta. Ilyen tapasztalatokkal kell azt mondanom, hogy soha. sehol olyan nehézségekkel...
Idősgondozás Németországban
Idősgondozás Németországban Ha valakinek van szakmája, lakása akkor nem ilyen munkát vállal. Ha elvállalja...
Beiskolázás Németországban
Beiskolázás Németországban Röviden leírnám a kis sulis, ovis történetünket, mert végre kikeveredtünk mi...
BMW

BMW

A BMW - Bayerische Motoren Werke AG az autó és motorok gyártója. A BMW Group három nagy márkanévvel, a BMW-vel, a MINI-vel és a Rolls-Royce-szal megvetette lábát a nemzetközi autópiac prémiumszektorában. A BMW világa - Válassza a legjobbat.

Bosch

Bosch

Bosch termékek és szolgáltatások: Bosch Car Service: Gépjárműalkatrészek autójavításhoz, Gépjármű-diagnosztika a műhelyeknek Rendszerek és termékek autógyártók részére. Elektromos kéziszerszámok barkácsolóknak, Kerti szerszámok, Háztartási készülékek, Fűtéstechnika. Elektromos kéziszerszámok a kereskedelem és az ipar számára.

Gyógyszerészeti állások Németországban

Gyógyszerészeti állások Németországban

Keresse meg az Eumedjob munkaerő-közvetítőt, ha gyógyszerészként, vagy orvosként szeretne dolgozni német nyelvterületen. Irodánk leginkább az egészségügyi munkaerő közvetítésére szakosodott, így segítünk orvosoknak, gyógyszerészeknek, ápolóknak, rezidenseknek munkát találni német nyelvterületen. Keressen minket budapesti vagy berlini irodánkban, és a személyes találkozón segítünk kiválasztani a jelentkezőknek a számukra legmegfelelőbb ajánlatot. Minden esetben elvárás a német nyelvtudás, ha azonban a jelentkező nem, vagy csak keveset tud németül, adott esetben ingyenes német nyelvi képzést is biztosíthatunk.

Linde

Linde

A németországi székhellyel rendelkező Linde AG. 1996-ban hozta létre magyarországi leányvállalatát, és mind az értékesítés, mind a szerviz oldalán teljes támogatást nyújtott fejlődéséhez. A magyarországi piacon ez idáig 3800 targonca hirdeti a Linde anyagmozgató berendezéseinek megbízhatóságát.

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

A Mercedes a világ leginnovatívabb márkája, immáron több mint 100 éve. Ma a Mercedes-Benzt a világ legsikeresebb autóipari márkájaként tartják számon. A Mercedes csillag a leghíresebb autóipari emblémává vált, és egyben a világ egyik legismertebb márkajelzése is. Képforrás: Privatefleet

Németországi Vállalkozás Management

Németországi Vállalkozás Management

Cégünk megkönnyíti a német cégalapítást, vagy már meglévő társas vállalkozásoknak, egyéni munkavállalóknak nyújt segítséget hivatalos ügyeik intézésében. A jelenlegi jogszabályok lehetővé teszik a magyar állampolgárok letelepedését, munka vállalását, új vállalkozás beindítását, gépjármű vásárlását. A német ügyviteli rutinnal nem rendelkező magyar polgároknak a hivatalos dokumentumok beszerzése a hatályos Német jogalkalmazás betartása mellett rendkívül nehéz és időigényes feladat. Várjuk leendő partnereinket Budapesti és Müncheni irodánkban ahol díjmentes tanácsadással, jutányos és kifizetődő jogi és könyvelési megbízott ügyvivőinkkel állunk szíves rendelkezésükre. Forduljon hozzánk bizalommal, mert segítünk német autóhitele ügyintézésében és gépjármű adásvételi eljárásának lebonyolításában is. Németországi Vállalkozás Management 81379 München, Rupert Mayer Straße 44. Mobil: +36 20 775 56 01 Mobil: +49 1525 4706 891 E-mail: nemetceginfo@gmail.com

Hirdetés
Siemens

Siemens

Siemens Németország vezető elektronikai cége, központjai Berlinben és Münchenben találhatóak. Portfóliók: Energiamenedzsment és környezetvédelem, Automatizálás, irányítás, ipari infrastruktúra, Egészségügy. A vállalati küldetése : Vezető szerepet kívánnak betölteni Magyarország modernizációjában, fontos feladatuknak tartják tevékenységük révén az életminőség közvetlen és közvetett javítását.

Volkswagen

Volkswagen

A Volkswagen egy autógyártó vállalat. 1937-ben alapították a Gesellschaft zur Vorbereitung des Deutschen Volkswagens mbH néven ismert vállalatot, azóta Európa legnagyobb autógyártójává vált. Leányvállalatai: Audi, Bentley, Bugatti, Lamborghini, SEAT, Skoda, Porsche, Man.

Tuti menü