Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Német Újságok képes leírás - Németország.tlap.hu
részletek »

Német Újságok - Németország.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nemetorszag.tlap.hu » Német Újságok
Keresés
Találatok száma - 7 db
Bild

Bild

A honlapon elolvashatja a Bild újság online változatát. Izgalmas tartalom, modern audio és video funkciók és interaktív szolgáltatások. A honlap a közel 1,5 milliárd oldalletöltésével Németország vezető általános tematikájú honlapja Németországban, és az 5.59 millió egyedi felhasználónak otthont ad a digitális világban.

Bravo

Bravo

Bravo újság 10 és 20 közötti fiataloknak szól. Az újság fiatal, modern, izgalmas. A megfelelő összetételű hírek, szórakozás, tanácsadás és a legjobb híreket garantálja a fiatal olvasóinak. A honlapon található: friss hírek, blog, fórum, videók.

Der Stern

Der Stern

A Stern újság digitális változata. A következő kategóriákban olvashatja a legfrissebb híreket: Politika, Panoráma, Sport, Kultúra, Gazdaság, Autó, Egészség, Életmód, Utazás. Talál még az oldalon különféle témákban olvasni valót.

Németország magazin hírek
Albérlet Németországban
Albérlet Németországban 2008-ban jöttünk Münchenbe mert férjemmel mindkettőnknek letárgyalt, aláírt munkaszerződésünk volt megbízható német cégekhez. A nyelvtudás semmi gondot nem jelentett, mert az a napi munkánkhoz korábban is hozzátartozott. Előtte már éltünk más országokban is mert a munkánk ezt kívánta. Ilyen tapasztalatokkal kell azt mondanom, hogy soha. sehol olyan nehézségekkel...
Idősgondozás Németországban
Idősgondozás Németországban Ha valakinek van szakmája, lakása akkor nem ilyen munkát vállal. Ha elvállalja...
Beiskolázás Németországban
Beiskolázás Németországban Röviden leírnám a kis sulis, ovis történetünket, mert végre kikeveredtünk mi...
Epoch Times

Epoch Times

Epoch Times hetilap online kiadása, székhelye Hamburg. Az Epoch Times nemzetközi csoport, több mint 30 országban öt kontinensen. Az Epoch Times 17 nyelven jelenik meg. A célja az, hogy független, politikailag elfogulatlan és hiteles tájékoztatást adjon minden a témában.

Német apró

Német apró

Gyors, nem igényel regisztrációt és 90 napig megjelennek a hirdetések! Hirdess nálunk ingyenesen ha németországi magyarokat szeretnél elérni apróhirdetéseddel. Több mint két tucat kategóriában biztos megtalálod a legmegfelelőbb helyét hirdetésednek!

Spiegel Online

Spiegel Online

Spiegel Online Németország legsikeresebb híroldala a világhálón. A honlap cikkek oldalai újra strukturált: a bal oldali oszlopban, háttér-információk, képek, videók, grafikák és linkek jelennek meg a témákról. A jobb oldali oszlop most nagyobb és terjedelmesebb a szövegek, amelyek egyszerűsítik az olvasás élményét.

Tagesspiegel

Tagesspiegel

A honlapon a Der Tagesspiegel újság nyomtatott kiadásának online változatát olvashatja el. A legfrissebb hírek a politika, a sport, kultúra, média, utazás témában. A honlapon talál még fórumokat és blogokat is.

Tuti menü