Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Németország - látnivalók képes leírás - Németország.tlap.hu
részletek »

Németország - látnivalók - Németország.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nemetorszag.tlap.hu » Németország - látnivalók
Keresés
Találatok száma - 5 db
Alexanderplatz

Alexanderplatz

Az Alexanderplatz Berlin leghíresebb és legnevezetesebb tere. 1989-ben az Alexanderplatz játszott fontos színtere volt a nagy tüntetéseknek Berlinben, ahol 1989 november 4.-én vége lett a szocialista kormány az NDK-nak. Ma új épületek uralják a teret: a Hotel Stadt Berlin, a Haus des Lehrers, és többek között a Haus des Reisens.

Europa-Park

Europa-Park

Az ország legnagyobb szórakoztató vidámparkja, ahol mindig az ideális attrakciókat láthatja. Itt található Európa legnagyobb és legmagasabb hullámvasútja, a Silver Star. Izgalmas szórakozást nyújtanak a hullámvasutak is. Az Europa-Park egy gyönyörű park, mintegy 550 éves.

Kölni állatkert

Kölni állatkert

Élvezze az egyik legrégebbi és legnagyobb állatkert kínálta látnivalókat. A sok állat ház és egy nagy akvárium az állatkertben minden időben megér egy kirándulást. A kölni állatkert, 1860-ban alapították. Mintegy 10.000 állat, több mint 700 különböző fajok találhatóak a Kölni Állatkertben. Jelenleg legfőbb vonzereje az elefánt park, amely 2004-ben nyitotta meg kapuit.

Németország magazin hírek
Albérlet Németországban
Albérlet Németországban 2008-ban jöttünk Münchenbe mert férjemmel mindkettőnknek letárgyalt, aláírt munkaszerződésünk volt megbízható német cégekhez. A nyelvtudás semmi gondot nem jelentett, mert az a napi munkánkhoz korábban is hozzátartozott. Előtte már éltünk más országokban is mert a munkánk ezt kívánta. Ilyen tapasztalatokkal kell azt mondanom, hogy soha. sehol olyan nehézségekkel...
Idősgondozás Németországban
Idősgondozás Németországban Ha valakinek van szakmája, lakása akkor nem ilyen munkát vállal. Ha elvállalja...
Beiskolázás Németországban
Beiskolázás Németországban Röviden leírnám a kis sulis, ovis történetünket, mert végre kikeveredtünk mi...
Németországi képek

Németországi képek

Németországi fotók: Képek a Duna-forrástól Berlinig: A kevés nyilvánosan kiállított berlini fal-darab egyike a Potsdamer Platz mellett, Duna-menti kerékpárút, búzaföldek, Fekete-erdő. Az Alpok lábánál a Berchtesgadener Land nevű területen.

Oktoberfest

Oktoberfest

A müncheni Oktoberfest (a németek a helyszín után Wiesn-nek is nevezik) a világ legnagyobb népünnepélye. 1810 óta évről évre több millió ember látogatja a Theresienwiesén megtartott eseményt. Erre az alkalomra a müncheni sörfőzdék különleges sört főznek (Wiesnbier), amely nagyobb alkoholtartalmú a szokásosnál.

Tuti menü