Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Németország - oktatás képes leírás - Németország.tlap.hu
részletek »

Németország - oktatás - Németország.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nemetorszag.tlap.hu » Németország - oktatás
Keresés
Találatok száma - 4 db
Kölni Egyetem

Kölni Egyetem

A Kölni Egyetem egy modern egyetem Európa szívében. Tudományos kiválóság, az internacionalizmus és a széles tananyag létrehozása fontos és inspiráló környezetben a hallgatók és oktatók részére. A Kölni Egyetem az egyik legsikeresebb egyetem Észak-Rajna-Vesztfáliában.

Tanuljon Németországban

Tanuljon Németországban

Németországban a legalacsonyabb a munkanélküliség a fiatal generáció körében. Ennek oka egy világszerte elismert és egyedülálló képzési rendszeren alapul. Ezt Németországban duális vállalati szakképzésnek nevezik, amelyre minden üzletág és szakterület lehetőséget biztosít. A német fiatalok megközelítőleg 70 %-a végez egy ehhez hasonló képzést, és csupán 20%-uk hallgatója valamely felsőoktatási intézménynek. Ez az oka annak, hogy Németországban a fiatalok körében csupán 8 %-ra tehető a munkanélküliségi mutató.

Továbbtanulás

Továbbtanulás

Több németországi egyetem és főiskola is kínál nemzetközileg elismert végzettséget nyújtó, angol nyelvű továbbtanulási lehetőséget. A kínálat gyakorlatilag minden képzési formát felölel: van felsőfokú szakképzés (BA), hagyományos egyetemi (MA) és posztgraduális (PhD) képzés.

Németország magazin hírek
Albérlet Németországban
Albérlet Németországban 2008-ban jöttünk Münchenbe mert férjemmel mindkettőnknek letárgyalt, aláírt munkaszerződésünk volt megbízható német cégekhez. A nyelvtudás semmi gondot nem jelentett, mert az a napi munkánkhoz korábban is hozzátartozott. Előtte már éltünk más országokban is mert a munkánk ezt kívánta. Ilyen tapasztalatokkal kell azt mondanom, hogy soha. sehol olyan nehézségekkel...
Idősgondozás Németországban
Idősgondozás Németországban Ha valakinek van szakmája, lakása akkor nem ilyen munkát vállal. Ha elvállalja...
Beiskolázás Németországban
Beiskolázás Németországban Röviden leírnám a kis sulis, ovis történetünket, mert végre kikeveredtünk mi...
Újjáépítési Hitelintézet

Újjáépítési Hitelintézet

Kis és középvállalkozások fejlesztése és a kezdő vállalkozások támogatása: A finanszírozás a kezdő és közepes méretű cégek számára kínál nem csak a hagyományos, hosszú lejáratú hiteleket, hanem az innovatív programot, amelynek célja, hogy erősítse a saját tőkét. Célirányos tanácsadás.

Tuti menü