Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Németország képes leírás - Németország.tlap.hu
részletek »

Németország - Németország.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nemetorszag.tlap.hu » Németország
Keresés
Találatok száma - 14 db
Deutsche Bundesbank

Deutsche Bundesbank

A német Bundesbank Németország a központi bankja. A központi üzleti övezet monetáris politikájának központi eleme. Egyéb alapvető szolgáltatások: vállalkozások között a pénzügyi és monetáris rendszer, banki felügyelet, a nem készpénzes kifizetések és készpénz felvételek.

Európai országok - Németország

Európai országok - Németország

Németország az Európai Unió legnépesebb állama. Területét, melyet északon az Északi- és a Balti-tenger, délen az Alpok határol, Európa nagy folyóinak, a Rajnának, a Dunának és az Elbának az ágai hálózzák be. Németország szövetségi köztársaság.

Germany Info

Germany Info

Amit a honlapon megtalál: Német Nagykövetséget, A nagykövet bemutatása, Német Információs Központot, Általános konzulátusokat. Tájékozódhat a vízumról és útlevelekről. Megtalálja még a legfrissebb híreket is.

Németország magazin hírek
Albérlet Németországban
Albérlet Németországban 2008-ban jöttünk Münchenbe mert férjemmel mindkettőnknek letárgyalt, aláírt munkaszerződésünk volt megbízható német cégekhez. A nyelvtudás semmi gondot nem jelentett, mert az a napi munkánkhoz korábban is hozzátartozott. Előtte már éltünk más országokban is mert a munkánk ezt kívánta. Ilyen tapasztalatokkal kell azt mondanom, hogy soha. sehol olyan nehézségekkel...
Idősgondozás Németországban
Idősgondozás Németországban Ha valakinek van szakmája, lakása akkor nem ilyen munkát vállal. Ha elvállalja...
Beiskolázás Németországban
Beiskolázás Németországban Röviden leírnám a kis sulis, ovis történetünket, mert végre kikeveredtünk mi...
Hivatalos honlapja

Hivatalos honlapja

Németország Közép-Európában fekszik. Északon az Északi-tenger, Dánia és a Balti-tenger, keleten Lengyelország és Csehország, délen Ausztria és Svájc, nyugaton pedig Franciaország, Luxemburg, Belgium és Hollandia határolja. Nyugat-Németország az Európai Unió egyik alapító tagja volt. Fővárosa Berlin.

Irány Németország

Irány Németország

Állásparadicsomunkban több mint 50 adatbázisból, több mint 30 kategóriában, 5 perces frissítéssel elérhető németországi állásajánlatok között válogathatsz. Társkeresőnkben egyszerűen megtalálhatod a hozzád közel élőket közös programok szervezése céljából vagy akár életed párját. Telekocsi rendszerünkben felajánlhatsz vagy kereshetsz olcsó utazási lehetőséget. Naprakész fesztivál, program- és rendezvény ajánló. Rendszeres közvélemény kutatás, eredményekkel. Tájékozódhatsz az aktuális és várható időjárásról, egyéni tartózkodási hely beállítási lehetőséggel. Használhatod a fórumot, hozzászólhatsz változatos témákhoz. Fényképes hirdetéseket adhatsz fel illetve PR cikkekben bemutathatod németországi vállalkozásod.

Kötelező biztosítás Németország

Kötelező biztosítás Németország

Nálunk garantáltan megtalálja a legkedvezőbb németországi kötelező biztosítást. Ingyenes gépjármű-biztosítási díj összehasonlítással választhat több mint 100 biztosító ajánlatából. Ha megtalálja a megfelelőt, akár azonnal meg is kötheti biztosítását online. Magyarországi bónusz éveket sem hagyjuk figyelmen kívűl, így akár 65%-ot is megtakaríthat kalkulátorunkkal. Ne habozzon, próbálja ki most!

Magyar-német fordító és tolmács

Magyar-német fordító és tolmács

Mind cégek, mind magánszemélyek számára közel húsz éve készítünk német-magyar, magyar-német és angol-német szakfordításokat, illetve hiteles fordításokat. Hivatalosan kirendelt és általánosan felesketett fordítóként és tolmácsként jogosultak vagyunk Németország teljes területén bármely okirat hiteles fordítására, valamint felhatalmazással rendelkezünk tolmácsolásra bíróságok, hivatalok, közjegyző előtt, illetve kórházi tartózkodások során. Emellett szövege lektorálását illetve adaptálását is vállaljuk. Kedvező árú szolgáltatásainkat a DIN 15038 szabványnak megfelelően végezzük el. Sokéves tapasztalatunk, egyetemi végzettségünk, valamint számos referenciánk a garancia arra, hogy lefordítandó szövege, okirata a legjobb kezekben van. Magánszemélyek számára a követlező esetekben állunk leggyakrabban rendelkezésre: németországi munkavállalás, egyetemi tanulmányok, diploma honosítása, ingatlanvásárlás, okiratok, szerződések, bizonyítványok fordítása, házasságkötés. Vállalatokat németországi piacralépés vagy cégalapítás során nemcsak fordítóként, hanem megbízható és kompetens tanácsadással is örömmel támogatunk marketingtevékenységük és az üzletés az üzleti kommunikáció területén.

Nagykövetség Budapesten

Nagykövetség Budapesten

A Német Nagykövetség új épülete az UNESCO által a Világörökség részévé nyilvánított budai várnegyedben, az Úri utcában található. A felújított épületben látható feltárt gótikus ülőfülkék és pillérek a XV. századig visszanyúló történelemről mesélnek.

Német nyelvű honlapok

Német nyelvű honlapok

Egyoldalas német nyelvű honlapok, webnévjegyek tervezése Németországban vállalkozó magyaroknak. Német, 'de' domain regisztráció és fenntartás. Google keresőrobot optimalizálás német nyelven. Idegen nyelvű weboldal mutációk készítése.

Hirdetés
Németország klub

Németország klub

Ez itt a közösségek közösségi oldala, azon belül is a németországi közösségek oldala ahol rendszeres és aktuális Németországgal kapcsolatos információk, hírek, képek és videók kerülnek publikálásra. Az oldalon található még jónéhány Németországgal kapcsolatos link is vagy akár felveheted a kapcsolatot a többi klubtaggal magánüzenetben.

Németország Térkép

Németország Térkép

Németország domborzati térképét mutatja be az oldal. A világtérképen megtalálható egész Európa azon belül is Németország térképe és Közép-Európa nyugati része. Megtekintheti a német városok, szomszédos országokat is.

Szövetségi kormány

Szövetségi kormány

A kabinet - A kancellár és a szövetségi miniszterek alkotják a szövetségi kabinetet. A kancellár elnököl a szövetségi kabinet élén. A miniszterek az állam a Szövetségi Kancellária részét képezik a döntéshozatali szinten. Konkrét feladataik tanácsot adnak és támogatják a kancellárt.

Szövetségi Külügyminisztérium

Szövetségi Külügyminisztérium

Németország egy népszerű idegenforgalmi célpont - a németek és az egyre több külföldi turista számára. A Németországi Szövetségi Köztársaság területe 357.020 km2. A fővárosa Berlin, a német egységet jelképezi, hiszen maguk osztották ketté Kelet-és Nyugat-Berlinben. A város 1990 október 3.-án újraegyesült.

Wikipédián

Wikipédián

A Német Szövetségi Köztársaság (németül Bundesrepublik Deutschland; nemzetközi szerződésekben, okmányokban, hivatalos fórumokon a Németországi Szövetségi Köztársaság megnevezés szerepel hivatalos országnévként) Európa egyik meghatározó ipari és gazdasági hatalma, Közép-Európában fekszik

Tuti menü