Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rádió - TV képes leírás - Németország.tlap.hu
részletek »

Rádió - TV - Németország.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nemetorszag.tlap.hu » Rádió - TV
Keresés
Találatok száma - 5 db
Deutsche Welle Rádió

Deutsche Welle Rádió

Deutsche Welle a németországi nemzetközi műsorszóró: online, on-screen és az éteren keresztül, már több mint 55 éve hallható. Ez biztosítja, hogy az szerte a világon hallgatható legyen, és elősegítse a kultúrák közötti párbeszédet. Egy innovatív média vállalat kínáló multimédiás, Worlwide hozzáférhető hírek és információk 30 nyelven.

Info Rádió

Info Rádió

Az Info Rádió Berlinből sugározza adását. Az InfoRadio főbb témái: Politikai - társadalmi - gazdasági - kultúrális - tudományos műsorok. A honlapon megtalálja a műsorok leírását, friss közlekedési információkat, időjárás jelentést, televízió műsort.

Kalkulator Kredytowy

Kalkulator Kredytowy

Kedvező kamatozású német hitel percek alatt online hitelkalkulátorunk segítségével. Több mint száz német pénzintézet ajánlata egy helyen! Gyors, egyszerű, online ügyintézés, az igényelt összeg akár már másnap rendelkezésére állhat bankszámláján!

Németország magazin hírek
Albérlet Németországban
Albérlet Németországban 2008-ban jöttünk Münchenbe mert férjemmel mindkettőnknek letárgyalt, aláírt munkaszerződésünk volt megbízható német cégekhez. A nyelvtudás semmi gondot nem jelentett, mert az a napi munkánkhoz korábban is hozzátartozott. Előtte már éltünk más országokban is mert a munkánk ezt kívánta. Ilyen tapasztalatokkal kell azt mondanom, hogy soha. sehol olyan nehézségekkel...
Idősgondozás Németországban
Idősgondozás Németországban Ha valakinek van szakmája, lakása akkor nem ilyen munkát vállal. Ha elvállalja...
Beiskolázás Németországban
Beiskolázás Németországban Röviden leírnám a kis sulis, ovis történetünket, mert végre kikeveredtünk mi...
Sat1 Tv

Sat1 Tv

A weboldal tájékoztatást és adatokat nyújt a Sat.1 műsoráról. Ezek az információk, adatok és szolgáltatott információk tájékoztató jellegűek. A csatorna aktuális hír, sport és vidám műsor mellett rengeteg sorozatot is talál

WDR 2 Yesterday Rádió

WDR 2 Yesterday Rádió

Időutazás zenével - Zenei utazás az év rock 'n roll, beat zenéi között. Roger Handt műsorvezető segítségével a kultúra, politika, sport világában kalandozhat. A legfrissebb hírek a zene világából - És zene, zene, zene! A rádió Kölnből sugározza adását.

Tuti menü